Rady

sídlo

Poskytneme sídlo společnosti i vám

Virtuální sídlo firmy nebo virtuální kancelář je služba, která je určená podnikajícím osobám. Virtuální sídlo je zapsáno do obchodního či živnostenského rejstříku coby adresa sídla nebo podnikajícího místa. Jeho prioritou je příjem korespondence. Virtuální sídlo v Praze má navíc daleko vyšší prestiž.

Pokračovat ve čtení

strava

Revoluční stravovací koncept: Vyzkoušejte přínosy krabičkové diety

Hledáte způsob, jak dosáhnout zdravého a vyváženého stravování, ale vaření vás neoslovuje? Existuje  skvělé řešení – krabičková dieta. Tento moderní trend vám přináší kompletní jídla, která si můžete snadno objednat a pohodlně nechat doručit až domů. Zapomeňte na zdlouhavé hodiny strávené v kuchyni a užívejte si zdravého a vyváženého jídla bez zbytečné námahy.

Pokračovat ve čtení

řidičák

Jak cizinec získá řidičák v ČR

S platností řidičských průkazů cizinců v České republice jsou často spojeny rozličné nejasnosti. Cílem tohoto textu je upřesnit, za jakých podmínek je řidičský průkaz platný i u nás. V opačném případě by měl článek pomoci poradit s tím, jakým způsobem může řidič řidičský průkaz u nás získat.

cizinci, řidičák v ČR pro cizince, řidičák pro cizince, řidičák, řidičský průkaz

Pokračovat ve čtení

PC

Čas na upgrade herního PC

Výběr osobního počítače se vždy odvíjí od záměru jeho používání, který ovlivňuje především charakteristiky a výkon základních komponent a v neposlední řadě jeho cenu. Pokud je počítač určen převážně pro práci s běžnými aplikacemi, nevyžaduje implementaci pokročilých technologií zpracování dat.

herní PC

Pokračovat ve čtení

  • Přečteno: 662
COVID-19

Sedm nových příznaků COVID-19

S nárůstem různých mutací koronaviru a stále se rozšiřujícím seznamem příznaků COVID-19 je stále důležitější zůstat ostražitý a vědom si nejen závažných, ale i mírných a neobvyklých příznaků SARs-COV-2. To znamená, že nejnovější zprávy opět naznačují sedm nových příznaků COVID-19, které se liší od nejběžnějších tří příznaků – od horečky, suchého kašle až po ztrátu čichu a chuti.

covid-19, corona, korona, příznaky, bolesti, nemoc

Pokračovat ve čtení

Katogorie

  • Úvod
  • Styl
  • Bydlení
  • Technika
  • Nápady
  • Příběhy